Lirik Kartonyono Medot Janji – Denny Caknan

  • 1 min read
  • Jan 01, 2021
Lirik Kartonyono Medot Janji - Denny Caknan

Berikut lirik kartonyono medot janji yang dinyanyikan Denny Caknan:

Kok kebangeten men

Sambat belas raono perhatian

Jelas kubutuh atimu

Kubutuh awakmu

Kok kebangeten men

Loro ati iki

Tambarno karo tak nggo latihan

Sok nek wes oleh gantimu

Wes ra kajok aku

Mergo wes tau, wes tau jeru

Mbien aku jek betah

Suwe suwe wegah

Nuruti kekarepanmu

Sansoyo bubrah

Mbiyen wes tak wanti-wanti

Ojo ngasi lali

Tapi kenyataanya pergi

Kartonyono ning Ngawi medot janjimu

Ambruk cagak ku nuruti angen angenmu

Sak kabehane wes tak turuti

Tapi malah mblenjani

Budalo malah tak duduhi dalane

Metu kono belok kiri lurus wae

Rasa nyawang sepionmu sing marai ati

Tambah mbebani

Mbien aku jek betah

Suwe suwe wegah

Nuruti kekarepanmu

Sansoyo bubrah

Mbiyen wes tak wanti-wanti

Ojo sampe lali

Tapi kenyataanya pergi

Kartonyono ning Ngawi medot janjimu

Ambruk cagak ku nuruti angen angenmu

Sak kabehane wes tak turuti

Tapi malah mblenjani

Budalo malah tak duduhi dalane

Metu kono belok kiri lurus wae

Rasa nyawang sepionmu sing marai ati

Tambah mbebani

Post Terkait :

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

close