Seputar Informasi dan Berita

Download Lagu Cerito Loro TTM Akustik MP3, Beserta Lirik dan Chord

58

Download lagu Cerito Loro TTM Akustik MP3 bisa kamu unduh dengan gratis di gesper666.com. Detils Cerito Loro TTM Akustik dapat kamu saksikan di tabel, untuk link unduh Cerito Loro TTM Akustik ada di bawah.

Album :Cerito Loro (feat. Putri Andien)
Artist :TTM Akustik
Year :
Duration :7:38 menit
File Size :6.43 MB
Bit Rate :128000 kbps
Added :2020-12-18

Lirik Lagu Cerito Loro TTM Akustik

tak tembangke lagu iki

kanggo sliramu sing paling tak tresnani

getun ati iki, aku ra nepati janji

aku lungo tanpo kondo mergo kedanan wong liyo
kelingan mbiyen dewe ketemu

kowe janji ra bakal nglarani atiku

segampang iki caramu mupus roso tresnoku

aku ra bakal lali, tekan kapan ra bakal tak ngapurani
kowe lungo ninggal aku, atiku loro

ora nyongko kowe gampang keno gudho

aku raiso nompo lehmu dolanan tresno

tak akoni pancen aku iki dudu sopo sopo
sing gede pangapuramu, lungaku ninggal tatu

wes gawe loro atimu

aku ra butuh tresnomu, kabeh kuwi mung palsu

tak buang roso tresnoku, korban janji manismu

tak jaluk pengertianmu

ojo dadi loromu, tulung ngapuranen aku
ati iki dudu dolanan, dudu pelampiasan

senajan uripku pas-pasan, aku wani kelangan

ora perlu tok getuni cerito loro iki

ora bakal tak baleni

kowe lungo ninggal aku, atiku loro

ora nyongko kowe gampang keno gudho

aku raiso nompo lehmu dolanan tresno

tak akoni pancen aku iki dudu sopo sopo
sing gede pangapuramu, lungaku ninggal tatu

wes gawe loro atimu

aku ra butuh tresnomu, kabeh kuwi mung palsu

tak buang roso tresnoku, korban janji manismu
tak jaluk pengertianmu

ojo dadi loromu, tulung ngapuranen aku
ati iki dudu dolanan, dudu pelampiasan

senajan uripku pas-pasan, aku wani kelangan

ora perlu tok getuni cerito loro iki

ora bakal tak baleni
ora perlu tok getuni cerito loro iki

ora bakal tak baleni

Chord Lagu Cerito Loro TTM Akustik

Intro : G D/F# Em D
C Bm Am D G

G      D/F#      Em E

tak tembangke lagu iki
Am
kanggo sliramu sing paling
D
tak tresnani
Bm B Em
getun ati iki, aku ra nepati janji
Am
aku lungo tanpo kondo
D C D
mergo kedanan wong lio

G D/F# Em E
kelingan mbiyen dewe ketemu
Am D
kowe janji ra bakal ngelarani atiku
-C Bm B
segampang iki caramu
Em
mupus roso trenoku
Am
aku ra bakal lali
D G
tekan kapan ra bakal tak ngapurani

   Am                     D

kowe lungo ninggal aku, atiku loro
B Em
ora nyongko kowe gampang keno godho
Am D
aku ra iso nompo lehmu dolanan tresno
C D
tak akoni pancen aku iki
G
dudu sopo-sopo

Reff :
C
seng gede pangapuramu
D
lungaku ninggal tatu
G
wes gawe loro atimu

               C

aku ra butuh tresnomu
D
kabeh kuwi mung palsu
G
tak buang roso tresnoku
D/F# Em
korban janji manismu
Am
tak jaluk pengertianmu
D
ojo dadi loromu
G
tulung ngapuranen aku

            C

ati iki dudu dolanan
D
dudu pelampiasan
G
senajan uripku pas pasan
D/F# Em
aku wani kelangan
Am
ora perlu tok getuni
D
certio loro iki
G
ora bakal tak baleni

Musik : C D Bm Em
C D G

   Am                     D

kowe lungo ninggal aku, atiku loro
B Em
ora nyongko kowe gampang keno godho
Am D
aku ra iso nompo lehmu dolanan tresno
C D
tak akoni aku pancen aku iki
G
dudu sopo-sopo

Reff :
C
seng gede pangapuramu
D
lungaku ninggal tatu
G
wes gawe loro atimu

               C

aku ra butuh tresnomu
D
kabeh kuwi mung palsu
G
tak buang roso tresnoku
D/F# Em
korban janji manismu
Am
tak jaluk pengertianmu
D
ojo dadi loromu
G
tulung ngapuranen aku

            C

ati iki dudu dolanan
D
dudu pelampiasan
G
senajan uripku pas pasan
D/F# Em
aku wani kelangan
Am
ora perlu tok getuni
D
certio loro iki
G
ora bakal tak baleni

           Am

ora perlu tok getuni
D
certio loro iki
C Cm D G
ora bakal tak baleni

Download
Comments